Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice

Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice

3.8 49 avaliações
Preparação 15min
Total 4h 45min
4 portions

Ingredientes

Chicken Thighs in Red Pepper Sauce
  • garlic cloves halved, to taste
    2 - 3
  • olive oil
    20 g
  • brown onions cut in wedges
    200 g
  • ripe tomatoes cut in pieces
    150 g
  • red peppers cut in pieces
    300 g
  • sugar
    15 g
  • fresh parsley cut in pieces
    10 g
  • red wine vinegar
    20 g
  • chilli powder (opcional)
    1 Tbsp
  • paprika
    1 Tbsp
  • dried oregano
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • chicken thighs, skinless
    800 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • water
    250 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Rice
  • water
    600 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • long grain rice rinsed
    300 g
  • lemon cut in wedges, for garnishing
    1

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 327 mg
Proteína 35 g
Energia 2706 kJ / 646 kcal
Gordura 24 g
Fibra 4.1 g
Gordura saturada 7 g
Hidratos de carbono 70 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...