Dispositivos e acessórios
Gluten-free Gingerbread Biscuits
Preparação 40min
Total 1h 30min
40 pieces
Ingredientes
Gingerbread Biscuits
-
blanched almonds100 g
-
stem ginger in syrup drained, reserving 30 g syrup100 g
-
unsalted butter diced90 g
-
light brown sugar110 g
-
large egg1
-
gluten free plain white flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
Royal Icing
-
granulated sugar125 g
-
egg white from medium egg (see tip)1
-
lemon juice1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
39 mg
Proteína
1.4 g
Energia
410 kJ /
98 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten-free Christmas
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Chocolate Orange Biscuits (No Added Sugar)
35min
Spider Web Cupcakes
1h 5min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten Free Bread
1h 40min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2h 25min
Carrot Cake
2h 30min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min