Dispositivos e acessórios
Sautéing Chicken Strips
Preparação 5min
Total 15min
2 portions
Ingredientes
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
½ oz yellow oniongarlic clove1
-
8 ½ oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)8 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
83.5 mg
Proteína
29.5 g
Energia
939 kJ /
224.5 kcal
Gordura
11 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Steamed Rice
25min
Steamed Chicken Breasts
30min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed Cauliflower
25min
Steamed Broccoli
25min
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Browning Beef Strips
15min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Steamed Corn on the Cob
25min