Dispositivos e acessórios
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
Preparação 25min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1129.3 mg
Proteína
70.9 g
Energia
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Gordura
95.7 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
48.6 g
Hidratos de carbono
4.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min