Dispositivos e acessórios
Mushroom soup
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh field mushrooms100 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
unsalted butter cut into cubes40 g
-
gluten free flour mix (see Tips)30 g
-
water1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters100 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into quarters50 g
-
fresh chives finely chopped for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
892 mg
Proteína
3.2 g
Energia
549 kJ /
130.8 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
7.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Green goodness soup
10min
Cream of mushroom soup
20min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Cucumber soup with prawn skewers
Nenhuma avaliação
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40min
Cabbage soup
50min
Cucumber soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30min
Carrot and coriander soup
30min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Hearty seven vegetable soup
30min