Dispositivos e acessórios
Sautéed chicken strips
Preparação 5min
Total 15min
250 g
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
garlic clove or 20 g brown onion1
-
chicken thigh fillet or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and patted dry with paper towel250 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 250 g
Sódio
859.2 mg
Proteína
36 g
Energia
2069.7 kJ /
494.7 kcal
Gordura
39.8 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
1.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Heat Basics: Meat & Seafood
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bacon with chicken strips
15 Min
Sautéed chicken cubes
15 Min
Browned beef strips
15 Min
Browned beef cubes (well done)
15 Min
Browned beef cubes (medium)
15 Min
Browned Chicken Strips
15 Min
Browned Chicken Cubes
15 Min
Sautéed zucchini (300 g)
15 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Sautéed eggplant (300 g)
25 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min