
Dispositivos e acessórios
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed (1 cm)45 g
-
onion quartered85 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
unsalted butter cold, cubed (1 cm), divided45 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)285 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
stock cube vegetable or beef1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
454 kcal /
1900 kJ
Proteína
9 g
Gordura
19 g
Hidratos de carbono
60 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
8 g
Sódio
679 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
California Stuffed Artichokes
55min
Devilled Eggs
55min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Classic Swiss Fondue
15min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Parmesan Risotto (TM6)
30min