Versões compatíveis
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 1 lemon, thin peel only, no pith and juiced
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 3 sprigs fresh thyme
- 1 tsp ground mustard powder
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 - 24 oz turkey breast, skinless, boneless
Herbed Turkey
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 2 sprigs fresh thyme
Roasted Red Pepper Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 jar roasted red peppers (16 oz), drained
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- fresh mixed herbs, chopped, to garnish
- 4 oz pomegranate seeds, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1402 kJ / 335 kcal
- Proteína
- 41 g
- Hidratos de carbono
- 16 g
- Gordura
- 12 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 731 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Snapper with Spiced Oil
Nenhuma avaliação
Baked Brie Pie
50 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Cioppino
55 Min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2hod. 15min
Tuna Tartare
40min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Crab Cakes
1 godz. 35 min