Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce

Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce

4.5 10 avaliações
Preparação 10min
Total 5h
4 portions

Ingredientes

Marinade
  • lemon thin peel only, no pith and juiced
    1
  • extra virgin olive oil
    1 ½ oz
  • garlic clove
    1
  • fresh rosemary
    1 sprig
  • fresh sage
    1 sprig
  • fresh thyme
    3 sprigs
  • ground mustard powder
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • turkey breast, skinless, boneless
    20 - 24 oz
Herbed Turkey
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • fresh rosemary
    1 sprig
  • fresh sage
    1 sprig
  • fresh thyme
    2 sprigs
Roasted Red Pepper Sauce
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    4
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • roasted red peppers (16 oz), drained
    1 jar
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • fresh mixed herbs chopped, to garnish
  • pomegranate seeds to garnish
    4 oz

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Sódio 731 mg
Proteína 41 g
Energia 1402 kJ / 335 kcal
Gordura 12 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 2 g
Hidratos de carbono 16 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...