![Southern Black-Eyed Peas Southern Black-Eyed Peas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cc5c4426334e76610bc717350751b406/Derivates/a3486fe82514187294575470b8e473ee92db1c09.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 oz dried black-eyed peas
- 9 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery stalks, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz red bell peppers, cored and cut into pieces (2 in.)
- 6 oz green bell peppers, cored and cut into pieces (2 in.)
-
6
oz salt pork, diced (¼ in.)
ou 6 oz bacon, diced (¼ in.) - 1 tbsp Cajun spice mix
- 1 tsp smoked paprika
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper, or to taste
- 1 ham hock (approx. 8 oz)
- 66 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3140 kJ / 750.5 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Hidratos de carbono
- 73 g
- Gordura
- 41 g
- Gordura saturada
- 14.6 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sódio
- 1658.7 mg
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