Dispositivos e acessórios
Southern Black-Eyed Peas
Preparação 15min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
dried black-eyed peas8 oz
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery stalks cut into pieces (2 in.)4 oz
-
red bell peppers cored and cut into pieces (2 in.)6 oz
-
green bell peppers cored and cut into pieces (2 in.)6 oz
-
6 oz bacon, diced (¼ in.)salt pork diced (¼ in.)6 oz
-
Cajun spice mix1 tbsp
-
smoked paprika1 tsp
-
cayenne pepper or to taste¼ - ½ tsp
-
ham hock (approx. 8 oz)1
-
water divided, plus extra, to rinse and soak66 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
long-grain rice10 oz
-
hot sauce to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1658.7 mg
Proteína
22.4 g
Energia
3140 kJ /
750.5 kcal
Gordura
41 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
14.6 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mardi Gras
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hummus
10min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Red Beans and Rice
1h 15min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1h 20min
White Bean Soup
2h 45min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Habanero Salsa
10min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Curried Lentils
5h 15min