
Dispositivos e acessórios
Southern Black-Eyed Peas
Preparação 15min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
dried black-eyed peas8 oz
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery stalks cut into pieces (2 in.)4 oz
-
red bell peppers cored and cut into pieces (2 in.)6 oz
-
green bell peppers cored and cut into pieces (2 in.)6 oz
-
salt pork diced (¼ in.)6 oz
-
Cajun spice mix1 tbsp
-
smoked paprika1 tsp
-
cayenne pepper or to taste¼ - ½ tsp
-
ham hock (approx. 8 oz)1
-
water divided, plus extra, to rinse and soak66 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
long-grain rice10 oz
-
hot sauce to taste
Nutrição por 1 portion
Energia
750.5 kcal /
3140 kJ
Proteína
22.4 g
Gordura
41 g
Hidratos de carbono
73 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
14.6 g
Sódio
1658.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Mardi Gras
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos