
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 28 oz boneless beef chuck roast cubed (2 in.)
- 4 tbsp all-purpose flour
- 1 ¼ tsp salt divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper divided, to taste
- 8 oz yellow onions thinly sliced in half moons
- 3 garlic cloves sliced
- 3 tbsp extra virgin olive oil divided
- 14 oz canned artichoke hearts quartered, drained, brine reserved
- 21 oz beef stock
- 1 ½ tsp dried basil
- 2 tbsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- 6 oz Kalamata olives, pitted drained
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp water
- 8 oz roasted red peppers, preserved julienned and drained
- fresh parsley chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 536 kcal / 2243 kJ
- Proteína
- 49 g
- Gordura
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 30 g
- Fibra
- 12 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Sódio
- 2028 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Vegetable Stock Paste
45min
Steamed Rice
25min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Maple and Mustard Salmon
20min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min