
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Florentine Meatballs
- 10 sprigs fresh parsley leaves only
- 5 oz fresh baby spinach de-stemmed
- 4 garlic cloves divided
- 2 oz milk
- 1 tbsp onion powder
- 1 tsp oregano fresh or dried
- 16 oz ground beef crumbled
- 1 oz grated Parmesan cheese
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 3 oz yellow onions in pieces
- 2 oz extra virgin olive oil plus extra to grease
Pasta and Sauce
- 30 oz canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 8 - 10 fresh basil leaves torn, divided
- 43 oz water
-
12
oz spinach linguine, dried
ou 12 oz linguine dried - Parmesan cheese shaved, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 589 kcal / 2464 kJ
- Proteína
- 21 g
- Gordura
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Fibra
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Mediterranean Chicken
35min
Chicken Noodle Soup
50min
Chicken Étouffée
1h 25min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min