![Tunisian Beef Ribs Tunisian Beef Ribs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C564788-A172-4475-8CD3-C1F8C3DC9C08/Derivates/64CABDA4-4AAF-4D59-8D6D-C2B85624B470.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 28 oz beef short ribs, flanken cut, Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)
- 3 oz red wine
- 12 oz beef stock
- 10 oz crushed tomatoes
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 star anise
- 3 - 4 mini red bell peppers, destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve
- precooked couscous, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2669 kJ / 638 kcal
- Proteína
- 41 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Gordura
- 32 g
- Gordura saturada
- 13 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 998 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Chicken Tacos
1hod. 10min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Garlic Shrimp and Grits
1hod. 10min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1sa 45 dk
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 分钟
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min