Dispositivos e acessórios
Slow Cooked Oxtail
Preparação 10min
Total 8h 20min
4 portions
Ingredientes
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
538 mg
Proteína
34 g
Energia
1636 kJ /
391 kcal
Gordura
17 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cooking
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Stir-Fried Vegetables
15min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Broccoli or Cauliflower Rice
5min
Steamed Fish Fillets
25min
Sous-vide Steak
1h 30min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min