Dispositivos e acessórios
Slow Cooked Oxtail
Preparação 10min
Total 8h 20min
4 portions
Ingredientes
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
538 mg
Proteína
34 g
Energia
1636 kJ /
391 kcal
Gordura
17 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cooking
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h
Stir-Fried Vegetables
15min
Mock Fin Soup
35min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Soy Poached Chicken
50min
Basic Long Grain Brown Rice
1h 35min
Basic Basmati Rice
35min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Creamy Mushroom Soup
25min