Dispositivos e acessórios
Slow Cooked Oxtail
Preparação 10min
Total 8h 20min
4 portions
Ingredientes
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
538 mg
Proteína
34 g
Energia
1636 kJ /
391 kcal
Gordura
17 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cooking
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Keto Mushroom Gravy
45min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Umami Paste
5min
Kimchi Sauce
20min
Crispy Coconut Shrimp
20min
Best Keto Fat Bread
1h
Basic White Long Grain Rice
35min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Keto Lemon Hollandaise
10min
Creamy Mushroom Soup
25min