Dispositivos e acessórios
Thai Fish Curry
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
dried bird's eye chilies small3
-
dried red chilies (Thai), large, to taste4 - 8
-
garlic cloves½ oz
-
fresh lemongrass½ oz
-
shrimp paste½ oz
-
fresh kaffir lime leaves4
-
cilantro leaves and tender stems, plus extra to garnish½ oz
-
water divided24 oz
-
fish sauce divided2 oz
-
24 oz white fish fillets, skin removed, cut into 6 oz filletsChilean sea bass skin removed, cut into 6 oz fillets24 oz
-
coconut oil plus extra to grease Varoma½ oz
-
palm sugar1 oz
-
coconut cream (approx. 13.5 oz)1 can
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1674 kJ /
400 kcal
Gordura
29 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavors
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Butter Chicken
4h 5min
Lemongrass Chicken Soup
50min
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Egg Drop Soup
45min
Indian Chicken Curry
45min
Stir-Fried Vegetables
15min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Fragrant Chicken Curry
1h
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min