Dispositivos e acessórios
Thai Fish Curry
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
dried bird's eye chilies small3
-
dried red chilies (Thai), large, to taste4 - 8
-
garlic cloves½ oz
-
fresh lemongrass½ oz
-
shrimp paste½ oz
-
fresh kaffir lime leaves4
-
cilantro leaves and tender stems, plus extra to garnish½ oz
-
water divided24 oz
-
fish sauce divided2 oz
-
24 oz white fish fillets, skin removed, cut into 6 oz filletsChilean sea bass skin removed, cut into 6 oz fillets24 oz
-
coconut oil plus extra to grease Varoma½ oz
-
palm sugar1 oz
-
coconut cream (approx. 13.5 oz)1 can
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1674 kJ /
400 kcal
Gordura
29 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavors
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Thai Green Curry Chicken
30min
Spicy Soy Sauce Chicken
30min
Vietnamese Chicken Coleslaw
1h
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Curry Fish
35min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Coconut fish curry
1h 10min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min