![Thai Fish Curry Thai Fish Curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b7f2fc55-5337-46a5-a3f3-3912507a7049/Derivates/a8f297b1-39db-4d05-8703-eb5f19cbba0b.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 dried bird's eye chilies, small
- 4 - 8 dried red chilies (Thai), large, to taste
- ½ oz garlic cloves
- ½ oz fresh lemongrass
- ½ oz shrimp paste
- 4 fresh kaffir lime leaves
- ½ oz cilantro, leaves and tender stems, plus extra to garnish
- 24 oz water, divided
- 2 oz fish sauce, divided
-
24
oz Chilean sea bass, skin removed, cut into 6 oz fillets
ou 24 oz white fish fillets, skin removed, cut into 6 oz fillets - ½ oz coconut oil, plus extra to grease Varoma
- 1 oz palm sugar
- 1 can coconut cream (approx. 13.5 oz)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1674 kJ / 400 kcal
- Proteína
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 29 g
- Fibra
- 3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Mild Thai Green Curry
50 Min
Steamed Whole Fish
45 Min
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Thai Green Curry Chicken
30min
Chicken Rendang
45 Min
Curry Fish
35 Min