Dispositivos e acessórios
Coconut and Strawberry Eton Mess
Preparação 20min
Total 3h 20min
4 portions
Ingredientes
Meringues
-
sugar50 g
-
aquafaba (tinned chickpea liquid) (see tip)50 g
-
fine sea salt1 pinch
-
lemon juice2 - 3 drops
Assembly
-
coconut yoghurt vegan (see tip)300 g
-
fresh strawberries hulled, diced (1 cm)100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
96 mg
Proteína
2 g
Energia
976 kJ /
235 kcal
Gordura
16 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Kitchen
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Nenhuma avaliação
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
1h
Chocolate Banana Smoothie
5min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Gluten and Dairy-free Tiramisu
9h 20min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Malted Milkshake
10min
Spider Web Cupcakes
1h 5min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Pomegranate Smoothie Bowl
5min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min
Classic Flapjack
55min