![Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben) Metric Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben) Metric](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7d7333af-2b9b-4a3a-bbda-3c2161a0f3ed/Derivates/4f907bbc-95bb-4408-a5c0-2231f521e3ef.jpg)
Versões compatíveis
Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben) Metric
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza Dough
- 2 tsp extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 115 g water
- 2 tsp sugar
- 1 sachet dried yeast, instant (approx. 2¼ tsp)
- 140 g all-purpose flour
- ½ tsp oregano, dried
- ½ tsp basil, dried
- 1 pinch salt, fine, to taste
Sauce
- 200 g manchego cheese, cubed
- 2 garlic cloves, peeled
- ¼ tsp salt, to taste
- 100 g onions, quartered
- 300 g tomatoes, ripe, quartered
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 10 basil leaves, fresh, plus extra to garnish
- 200 g cream cheese, cut into small cubes
- sesame seeds, to sprinkle edges (opcional)
- 200 g pineapple, fresh, cubed
- 100 g cold meats, assorted (e.g. chorizo, pepperoni, salami, etc.)
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 1506 kJ / 360 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Gordura
- 25 g
- Gordura saturada
- 10 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 488 mg
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