Dispositivos e acessórios
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Preparação 20min
Total 3h
8 pieces
Ingredientes
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
189 mg
Proteína
8 g
Energia
1301 kJ /
311 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kneading: Asian Recipes
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Steamed Tapioca Kuih
50min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
3Q Soft Bread
3h 25min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Red bean ice cream
29h 50min
Taro bread
4h 20min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Egg Tarts
50min
Chai Buey
1h 45min
Pineapple Tarts
1h 30min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Homemade Pandan Kaya
55min