Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen brownies
Preparação 15min
Total 1h 10min
9 portions
Ingredientes
-
oil spray to grease
-
blanched almonds60 g
-
canned chickpeas drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
coconut milk125 g
-
dairy free butter125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
soft brown sugar200 g
-
Dutch cocoa powder60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
gluten free flour100 g
-
dark chocolate (70% cocoa) roughly chopped, plus extra to sprinkle150 g
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 9 portions
Sódio
1612.9 mg
Proteína
61.2 g
Energia
17486.4 kJ /
4163.4 kcal
Gordura
245.8 g
Fibra
39.7 g
Gordura saturada
98 g
Hidratos de carbono
425.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
I love U fruit and seed bars
35min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Raspberry crumble bars
40min
Raw snickers slice
55min
Banana oat clusters
55min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Almond and date bars
2h 15min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1h 10min