Dispositivos e acessórios
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
Preparação 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
dark chocolate (50% cacao), broken into small pieces50 g
-
raw sugar to taste40 - 50 g
-
cornflour (see Tips)15 g
-
milk500 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs2
-
natural smooth peanut butter70 g
-
peanut brittle to serve (optional - see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
131.3 mg
Proteína
8.8 g
Energia
1104 kJ /
262.9 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
25.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Edna's lemon curd teacake
40min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Peanut butter and chocolate custard
15min
Mini Gugelhupf bundts
2h
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55min
Churros crumb (Skinnymixers)
30min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Lemon and white chocolate lava cakes
30min
Coffee date muffins
35min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2h 30min