Dispositivos e acessórios
Tropical upside down pineapple cake
Preparação 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
salted butter plus extra to grease50 g
-
brown sugar80 g
-
fresh pineapple ripe, peeled, cored and thinly sliced1
-
eggs2
-
grapeseed oil100 g
-
caster sugar150 g
-
yoghurt100 g
-
coconut milk200 g
-
coconut essence¼ tsp
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt2 pinches
-
whipped cream to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
126.1 mg
Proteína
4.6 g
Energia
1485.3 kJ /
355 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
49.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Harvest
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Peach and plum upside-down cake
50min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24h 40min
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Angolan fish stew (Calulu)
50min
Orange Currant Cookies
1h
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Coconut butter cake
1h
Apple and date cake
1h 30min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Coffee date muffins
35min
Kormolas (Kulkuls)
3h