Dispositivos e acessórios
Steak Sauce
Preparação 15min
Total 30min
24 OZ
Ingredientes
-
shallots sliced3 oz
-
white button mushrooms sliced2 oz
-
garlic cloves2
-
anchovies, preserved in olive oil drained2
-
dark brown sugar2 oz
-
golden raisins1 ½ oz
-
fresh tarragon leaves2 tbsp
-
ketchup4 oz
-
water2 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
yellow mustard1 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
orange juice2 oz
-
Worcestershire sauce4 oz
-
celery seeds1 ½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 OZ
Sódio
233.4 mg
Proteína
0.1 g
Energia
121.5 kJ /
29 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
6.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stock Your Staples
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Clam Chowder
55min
Lemon Pudding Souffles
40min
Beef Wellington (Ben) Metric
10h 10min
Steamed Sweet Cornbread
1h 10min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Beef Stroganoff
1h
Meringue Ghosts
12h 25min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Beef Lasagna
2h 5min
Chilli Stuffed Fish
1h