Dispositivos e acessórios
Cooking gnocchi or pasta
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
gnocchi or fresh pasta (see Tips, for choice of pasta)200 - 400 g
-
water1700 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
727.3 mg
Proteína
4.2 g
Energia
620 kJ /
147.6 kcal
Gordura
0.9 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
29.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Blade Cover Basics
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Thick and Creamy Custard
15min
Skirt Steak Spiralized Salad
Nenhuma avaliação
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45min
Poached eggs with blade cover
30min
Steamed rice
25min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2h
Jasmine rice
40min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Spiked and spicy veggie juice
10min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Brown rice
50min