Dispositivos e acessórios
Cooking gnocchi or pasta
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
gnocchi or fresh pasta (see Tips, for choice of pasta)200 - 400 g
-
water1700 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
727.3 mg
Proteína
4.2 g
Energia
620 kJ /
147.6 kcal
Gordura
0.9 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
29.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Blade Cover Basics
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mini Shrimp Omelettes
35min
Sayur Asem
Nenhuma avaliação
Boiled pasta
20min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Sunday lamb roast
Nenhuma avaliação
Long-grain white rice
40min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Mashed potatoes for two
30min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2h 5min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55min