Versões compatíveis
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Red velvet cakes
- 120 g buttermilk
- ½ tsp natural red food colouring (see Tips)
- 1 egg
- 150 g plain flour
- 150 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- 65 g salted butter, softened
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp bicarbonate of soda
Vanilla cream cheese icing
- 150 g cream cheese, cut into pieces
- 150 g salted butter, cut into pieces
- 50 g icing sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- ¼ tsp vanilla bean paste
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1162.9 kJ / 276.9 kcal
- Proteína
- 3.9 g
- Hidratos de carbono
- 26.7 g
- Gordura
- 17.6 g
- Gordura saturada
- 11.3 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 275.3 mg
Receitas alternativas
Lamington swiss roll
25 godz. 40 min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Chocolate hot cross buns
2 Std. 40 Min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Cream cheese frosting
5min
Basic muffin mix
30min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Chocolate butter cream
10min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min