Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
Preparação 20min
Total 1h 15min
12 pieces
Ingredientes
Red velvet cakes
-
buttermilk120 g
-
egg1
-
natural red food colouring (see Tips)½ tsp
-
plain flour150 g
-
caster sugar150 g
-
cocoa powder30 g
-
salted butter softened65 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Vanilla cream cheese icing
-
salted butter cut into pieces150 g
-
cream cheese room temperature, cut into pieces150 g
-
icing sugar50 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
vanilla bean paste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
275.3 mg
Proteína
3.9 g
Energia
1162.9 kJ /
276.9 kcal
Gordura
17.6 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
11.3 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Chocolate butter cream
10min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Cinnamon buns
3h 5min
Chocolate ganache
20min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Buttercream icing
5min
Cream cheese frosting
5min
Cherry and peach loaf
1h 55min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35min
Better banana cake
45min