Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g unsalted butter, frozen, cut into pieces (2 cm)
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 90 g chilled water
- ½ tsp salt
- 200 g pouring (whipping) cream, chilled
- 4 egg yolks, 1 lightly beaten to brush
- 80 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 2 tsp natural vanilla extract
- 200 g milk
- 1 pinch sea salt
- extra virgin olive oil, to grease
- icing sugar, to dust (optional)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 959.2 kJ / 229.3 kcal
- Proteína
- 2.9 g
- Hidratos de carbono
- 18.1 g
- Gordura
- 16.2 g
- Gordura saturada
- 9.9 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sódio
- 94.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Boston Bun
2h 45min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Classic trifle
4hod.
Sable choux with lime ganache
26hod.
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Salted caramel and chocolate cake
1 Std. 45 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Ube ice cream
12h 10min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26hod. 10min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min