Dispositivos e acessórios
Custard horns
Preparação 20min
Total 1h 45min
16 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter frozen, cut into pieces (2 cm)200 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
chilled water90 g
-
salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream chilled200 g
-
egg yolks 1 lightly beaten to brush4
-
caster sugar plus extra to sprinkle80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk200 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
icing sugar to dust (optional)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
94.6 mg
Proteína
2.9 g
Energia
959.2 kJ /
229.3 kcal
Gordura
16.2 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Retro
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Pistachio macarons
2h 30min
Melting moments with lemon cream
45min
Pistachio Filled Eid Cookies
45min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
10h
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26h 30min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Afghan biscuits
25min
Better banana cake
45min