Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
30
g oleju
ou 30 g oliwy z oliwek - 40 g cebuli dymki pokrojonej w 0,5 cm plastry
-
300
g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 2 cm kostkę
ou 300 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w 2 cm kostkę
- Nutrição
- por 100 g
- Energia
- 663.2 kJ / 158.6 kcal
- Proteína
- 19.2 g
- Hidratos de carbono
- 0.3 g
- Gordura
- 8.6 g
- Gordura saturada
- 0.8 g
- Fibra
- 0.2 g
- Sódio
- 54.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Szarpana wieprzowina
4u. 15min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Chleb na parze
2ωρ. 20 λεπτ.
Różowe pity z patelni z szarpanym kurczakiem
1 Std. 25 Min
Bułki na parze
2 godz.
Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)
20min
Bułeczki na parze z szarpanym kurczakiem i salsą z awokado
45min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Kurczak szarpany w pikantnym sosie pomidorowym
45min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min