Dispositivos e acessórios
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Maple Hollandaise Sauce
-
maple sugar to taste (see Tip)½ - 1 oz
-
water1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
unsalted butter room temperature, cut into cubes (½ in)5 ½ oz
-
egg yolks, from large eggs3
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poached Eggs
-
large eggs4
-
water60 oz
-
vinegar1 ½ oz
-
English muffins2
-
smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)2 ½ - 3 ½ oz
-
fresh chives thinly sliced
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
415.3 mg
Proteína
17 g
Energia
2175 kJ /
519.9 kcal
Gordura
42.2 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
23.3 g
Hidratos de carbono
18.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mega Maple
25 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Beer Marinade
10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Plum Clafoutis
1h 15min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Fish and Chips
30min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Cherry Lemon Limeade
10min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Cajun Chicken Gumbo
1h 45min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min