Versões compatíveis
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1200 g apă
- 70 g dovlecei, tăiați cuburi (0,5-1 cm)
- 80 g orez tip basmati
- 4 roșii (Ø min. 5-6 cm)
- 15 g ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
-
20
g parmezan, tăiat subțire cu ajutorul unui cuțit de curățat legume
ou 20 g brânză Emmenthal, tăiată cuburi (1 cm) - 60 g ton în ulei, scurs bine
- 2 măsline verzi, fără sâmburi
- 1 felie de brânză topită
- 4 - 5 frunze de busuioc proaspăt, spălate și zvântate
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 820 kJ / 196 kcal
- Proteína
- 9.6 g
- Hidratos de carbono
- 20.1 g
- Gordura
- 9.1 g
- Fibra
- 2.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Cake pops
2 Std.
Sorbet de busuioc cu căpșune
3 Std. 20 Min
Paris-Brest
6 Std. 40 Min
Sorbet Gin și tonic cu castravete
Nenhuma avaliação
Crevete proaspete sous-vide
Nenhuma avaliação
Dacquoise cu zmeură
2 Std.
Manhattan
Nenhuma avaliação
Suc antioxidant
Nenhuma avaliação
Foie gras de rață
72 godz.
Băutura îndrăgostiților
Nenhuma avaliação
Burgeri-clovni
2 Std.
Piept de pui sous-vide
Nenhuma avaliação