Dispositivos e acessórios
Brandy Chicken Liver Pâté
Preparação 15min
Total 3h 25min
12 portions
Ingredientes
-
chicken livers cleaned and trimmed16 oz
-
milk3 oz
-
shallots halved6 oz
-
bacon in pieces (1 in.)4 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
brandy½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
toast buttered, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
387.8 mg
Proteína
8.3 g
Energia
638.5 kJ /
152.6 kcal
Gordura
11.4 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
3.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hearty Seafood Chowder
1h
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Chicken liver pâté
2h 20min
Panforte
1h 30min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Dill Cheese Dip
5min
Chicken Liver Pate
25min
Smoked salmon mousse
5min
Chicken Liver Parfait
2h 40min