Dispositivos e acessórios
Green beans with tomato and parsley
Preparação 5min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove (opcional)½
-
onion chopped80 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
salt1 level tsp
-
green beans, fresh washed400 g
-
pepper, ground1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.5 g
Energia
732 kJ /
175 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
5.2 g
Hidratos de carbono
7.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Marinated peppers
55min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Mushroom pastry
45min
Lentil and spinach soup
50min
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Bulghur and lentil soup
1h
Spinach and Parmesan Soup
45min