Dispositivos e acessórios
Sous-vide octopussalade
Preparação 30min
Total 8h
4 portie
Ingredientes
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
594 mg
Proteína
25 g
Energia
1177 kJ /
281 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Nenhuma avaliação
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Tempé
48h
Tosti met cottage kaas
Nenhuma avaliação
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min