Dispositivos e acessórios
Vegetable-potato-meat purée
Preparação 10min
Total 35min
270 g
Ingredientes
-
potatoes cut in pieces40 - 60 g
-
vegetables cut in pieces90 - 100 g
-
20 - 30 g fish fillet, (e.g. salmon, mackerel)meat, sinew free cut in pieces20 - 30 g
-
water400 g
-
orange juice30 - 45 g
-
rapeseed oil (8-10 g)2 - 2 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 270 g
Proteína
8 g
Energia
831 kJ /
199 kcal
Gordura
12 g
Fibra
2.8 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Salmon and Veg
35min
Chicken & Veggies
15min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Carrot and Almond Casserole
15min
Fruit and Yoghurt Purée
5min
Meat and Vegetables with Rice
15min
Baby Rice
10min
Fruit Purée
10min
Cereal and fruit purée
20min
Hake and Potato Purée - from 8 months
20min
Apples and Prunes - from 6 months
15min
Carrot Purée - from 6 months
20min