Dispositivos e acessórios
Onion soup
Preparação 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese cut in pieces80 g
-
onions cut in halves500 g
-
olive oil30 g
-
butter20 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
flour (10 g)2 tsp
-
water900 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, chicken or beefstock cube (for 0.5 l) chicken or beef1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
1255 kJ /
300 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Leek and potato soup
45min
Asparagus cream soup
30min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Basil pesto
10min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Creamy tomato soup
30min
Broccoli and stilton soup
30min
Quick cheese soufflés
45min
Monkfish and prawn soup
1h
Creamy mushroom soup
20min
Broccoli and Stilton Soup
30min
Onion Soup
1h