Dispositivos e acessórios
Sous-vide Teriyaki Zalm
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
95 mg
Proteína
33 g
Energia
1650 kJ /
394 kcal
Gordura
26 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Ingelegde champignons
Nenhuma avaliação
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Aardbeienijsjes
12h 15min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Hazelnootijs
Nenhuma avaliação
Kruidenvinaigrette
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chinese groenten
30min