Dispositivos e acessórios
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Preparação 15min
Total 8h 45min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
89 mg
Proteína
33 g
Energia
2505 kJ /
598 kcal
Gordura
48 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Gevulde kroketten
Nenhuma avaliação
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Broodkruimels
5min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Asperge ovenschotel
1h 30min
Ananas zandkoekjes
2h
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h
Rode kool met appel
1h 10min
Bloemkool met kaas
55min