Dispositivos e acessórios
Beef liquid stock (TM5)
Preparação 25min
Total 3h 25min
1320 g
Ingredientes
-
vegetable oil10 g
-
onion peeled and cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves cut into halves2
-
beef meat and bones (see Tips)400 - 500 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
black peppercorns10
-
allspice berries5
-
dried bay leaves1 - 2
-
water to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)1200 - 1400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1320 g
Sódio
3410 mg
Proteína
102 g
Energia
3501.9 kJ /
837 kcal
Gordura
32.4 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Green smoothie
10min
Tropical Popsicles
4h 5min
Stewed fruit compote
55min
Cooking split green peas
45min
Ghee
2h 10min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
1h 40min
Soy bread with seeds
3h 50min
Ghee
2h 10min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45min
Berry chia jam
3h 15min