Dispositivos e acessórios
Goat's cheese
Preparação 30min
Total 18h
240 g
Ingredientes
-
goat's milk (see Tips)1000 g
-
lemon juice55 g
Soft goat’s cheese
-
non-iodised salt to taste (see Tips)1 - 2 pinches
Rolled goat’s cheese
-
dried mixed herbs of choice1 tbsp
-
non-iodised salt1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 240 g
Sódio
943.9 mg
Proteína
36.5 g
Energia
2968.8 kJ /
709.6 kcal
Gordura
41.3 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
27.1 g
Hidratos de carbono
50.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Cheese
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tomato ketchup
1h 25min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Quince paste
4h 10min
Tomato paste
2h 20min
Gluten-free goodness pastry
1h
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Marinated feta cheese
170h
Haloumi
5h
Sweet chilli sauce
1h 5min
Gluten free pasta
50min
Plum and cherry paste
5h 15min