Dispositivos e acessórios
Goat's cheese
Preparação 30min
Total 18h
240 g
Ingredientes
-
goat's milk (see Tips)1000 g
-
lemon juice55 g
Soft goat’s cheese
-
non-iodised salt to taste (see Tips)1 - 2 pinches
Rolled goat’s cheese
-
dried mixed herbs of choice1 tbsp
-
non-iodised salt1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 240 g
Sódio
943.9 mg
Proteína
36.5 g
Energia
2968.8 kJ /
709.6 kcal
Gordura
41.3 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
27.1 g
Hidratos de carbono
50.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Cheese
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tomato ketchup
1h 25min
Five seed bread
1h 50min
Rustic bread
2h
Steamed coconut custards
45min
Marinated feta cheese
170h
Haloumi
5h
Cheat's sourdough
74h
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Almond biscotti
3h 30min