Dispositivos e acessórios
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
Preparação 15min
Total 1h
4 portion
Ingredientes
-
fresh peaches peeled, cut in pieces7 oz
White Pepper Citronette
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 oz
-
salt1 - 2 pinches
-
ground white pepper1 pinch
Shrimp
-
large raw shrimp, peeled and deveined12 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 - 2 pinch
-
water to fully submerge bag (not higher than the max fill level)
-
lemon juice, freshly squeezed1 oz
-
salad greens to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
323 mg
Proteína
17 g
Energia
1036 kJ /
247 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Favorites
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Tuna Avocado Bowl
50min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45min
Crab Cakes
1h 35min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h