Dispositivos e acessórios
Italian Wedding Soup
Preparação 35min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Meatballs
-
Parmesan cheese cubed, plus extra to garnish2 oz
-
bread crumbs1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
ground beef broken in pieces16 oz
-
baking powder1 tsp
-
salt½ tsp
Soup
-
yellow onion in pieces4 oz
-
fennel bulb trimmed, cored, in pieces, plus fronds, to garnish6 ½ oz
-
garlic cloves2
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
beef stock low sodium52 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ditalini pasta4 oz
-
lacinato kale de-stemmed, in pieces (1 in.)2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
27 g
Energia
1393 kJ /
333 kcal
Gordura
13 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Satisfying Soups
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Étouffée
1h 25min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Split Pea Soup
1h 25min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Mushroom and Artichoke Dip
25min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Chicken Stroganoff Soup
55min