Italian Wedding Soup

Italian Wedding Soup

4.3 42 avaliações
Preparação 35min
Total 1h 15min
6 portions

Ingredientes

Meatballs
  • Parmesan cheese cubed, plus extra to garnish
    2 oz
  • bread crumbs
    1 oz
  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • yellow onion in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • ground beef broken in pieces
    16 oz
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
Soup
  • yellow onion in pieces
    4 oz
  • fennel bulb trimmed, cored, in pieces, plus fronds, to garnish
    6 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • beef stock low sodium
    52 oz
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ditalini pasta
    4 oz
  • lacinato kale de-stemmed, in pieces (1 in.)
    2 oz

Nutrição por 1 portion

Energia 333 kcal / 1393 kJ
Proteína 27 g
Gordura 13 g
Hidratos de carbono 28 g
Fibra 3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...