Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 oz olive oil
- 38 oz asparagus, green, woody ends discarded, cut into pieces (approx. 1 in.), divided
- 2 garlic cloves, divided
- 2 tsp sugar
- 2 oz onions, cut into pieces (1 small onion)
- 3 ½ oz unsalted butter, cut into pieces, divided
- 5 oz potatoes, cut into pieces
- 3 ½ oz spinach leaves, frozen, thawed and drained
- 14 oz water
- 1 vegetable stock cube, crumbled
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp lemon juice
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1 oz pine nuts
- 1 fresh red chili, deseeded, chopped
- 5 oz heavy whipping cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1583.2 kJ / 376.2 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 23.2 g
- Gordura
- 30.2 g
- Gordura saturada
- 15.2 g
- Fibra
- 7 g
- Sódio
- 443.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Cream of Asparagus Soup
15min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Carrot Ginger Soup
20min
Pea Soup
30 Min