![Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7e66dae3-28f5-4ad4-9042-1d656ad39ec0/Derivates/75faa8f8-077e-4785-87d9-f2f163980ef5.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 oz olive oil
- 38 oz asparagus, green, woody ends discarded, cut into pieces (approx. 1 in.), divided
- 2 garlic cloves, divided
- 2 tsp sugar
- 2 oz onions, cut into pieces (1 small onion)
- 3 ½ oz unsalted butter, cut into pieces, divided
- 5 oz potatoes, cut into pieces
- 3 ½ oz spinach leaves, frozen, thawed and drained
- 14 oz water
- 1 vegetable stock cube, crumbled
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp lemon juice
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1 oz pine nuts
- 1 fresh red chili, deseeded, chopped
- 5 oz heavy whipping cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1583.2 kJ / 376.2 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 23.2 g
- Gordura
- 30.2 g
- Gordura saturada
- 15.2 g
- Fibra
- 7 g
- Sódio
- 443.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Cream of Asparagus Soup
15min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Carrot Ginger Soup
20min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Basic Soup Purée
45min
Asparagus Cream Soup
25min
Hungarian Mushroom Soup
35min