
Dispositivos e acessórios
Brioche Creamed Corn
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
Asiago cheese in pieces3 oz
-
brioche bread crust removed, cubed (2 in.)3 oz
-
whole nutmeg1
-
fresh ginger peeled½ oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
unsalted butter cubed, divided3 oz
-
fresh sweet corn kernels16 oz
-
heavy whipping cream8 oz
-
salt to taste
-
extra virgin olive oil to drizzle
Nutrição por 1 portion
Energia
406 kcal /
1699 kJ
Proteína
8 g
Gordura
32 g
Hidratos de carbono
25 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
19 g
Sódio
190 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Cookalong Lunch
4 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos