Dispositivos e acessórios
Crab Cakes
Preparação 30min
Total 1h 35min
6 pieces
Ingredientes
-
bread in pieces (¾ in.) (see Variation)5 ½ oz
-
4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)shallots peeled and halved1 oz
-
fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)5 sprigs
-
celery stalk sliced (¼ in.)1 oz
-
red bell pepper in pieces (¼ in.)2 oz
-
mayonnaise2 tbsp
-
jumbo eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning®1 tsp
-
salt¼ tsp
-
freshly ground pepper to taste1 pinch
-
jumbo lump crab meat16 - 18 oz
-
oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
22 g
Energia
701 kJ /
238 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
New York Road Trip
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Taste of Home
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Turkey Chili
45min
Marinara Sauce
40min
Creamy Tomato Soup
30min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
French Onion Soup
1h 10min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
New England Clam Chowder
45min
Spinach and Artichoke Dip
20min