Dispositivos e acessórios
Crab Cakes
Preparação 30min
Total 1h 35min
6 pieces
Ingredientes
-
bread in pieces (¾ in.) (see Variation)5 ½ oz
-
4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)shallots peeled and halved1 oz
-
fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)5 sprigs
-
celery stalk sliced (¼ in.)1 oz
-
red bell pepper in pieces (¼ in.)2 oz
-
mayonnaise2 tbsp
-
jumbo eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning®1 tsp
-
salt¼ tsp
-
freshly ground pepper to taste1 pinch
-
jumbo lump crab meat16 - 18 oz
-
oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
22 g
Energia
701 kJ /
238 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
New York Road Trip
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Taste of Home
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spinach and Artichoke Dip
20min
Baked Crab Dip
15min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Basil Pesto
10min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Arrabbiata Sauce
50min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Lemon Caper Asparagus
25min
Caesar Salad
30min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min