Dispositivos e acessórios
Cauliflower Potato Salad
Preparação 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Potatoes and Cauliflower
-
water32 oz
-
baby gold potatoes halved24 oz
-
cauliflower florets10 oz
Hard Boiled Eggs
-
large eggs cold5
-
water to fill to 1 liter mark
Pickle Mixture
-
red onion in wedges4 oz
-
celery in pieces (2 in.)8 oz
-
dill pickle spears, in pieces (2 in.)4 oz
Bacon
-
bacon in pieces (1 in.)6 oz
Quick Aioli
-
garlic cloves2
-
salt¼ tsp
-
mayonnaise8 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
celery seed¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh chives sliced, to garnish
-
ground paprika to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
792 mg
Proteína
13 g
Energia
2330 kJ /
557 kcal
Gordura
44 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eggscellent Egg Cooker
5 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Avocado Tuna Boats
30min
Yam Gratin
30min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40min
Sardine Sandwich Spread
5min
White Bean Salad
5min
Southwest Quinoa
40min