Pasta jajeczna z awokado

Pasta jajeczna z awokado

4.6 3.0K avaliações
Preparação 5min
Total 35min
4 porcje

Ingredientes

  • 400 g wody w temp. pokojowej
  • 4 jajka
  • 80 g ogórków konserwowych pokrojonych na kawałki
  • 1 awokado dojrzałe, pokrojone na kawałki
  • 50 g cebuli dymki tylko zielona część, pokrojonej na kawałki
  • ½ łyżeczki soli
  • ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 3 łyżeczki soku z limonki, świeżo wyciśniętego
  • pieprz cytrynowy (opcional) do oprószenia

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porcję

Sódio 610.2 mg
Proteína 7.4 g
Energia 659.2 kJ / 157.6 kcal
Gordura 12 g
Fibra 4.1 g
Gordura saturada 2.6 g
Hidratos de carbono 6.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...