Dispositivos e acessórios
Black Velvet Halloween Cake
Preparação 25min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
-
vegetable oil to grease
Batter
-
dark chocolate chips2 oz
-
black cocoa powder4 oz
-
brewed coffee cooled4 oz
-
vegetable oil5 oz
-
buttermilk12 oz
-
unsalted butter diced, room temperature8 oz
-
sugar16 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
large eggs4
-
all-purpose flour14 oz
-
salt½ tsp
-
baking powder2 tsp
-
baking soda1 tsp
Frosting
-
unsalted butter diced, room temperature16 oz
-
cream cheese diced, room temperature6 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
confectioners sugar22 oz
Assembly
-
cake decorating gel (black)
-
fondant (black), store-bought1 oz
-
candy eyes, edible decorations2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
379 mg
Proteína
10 g
Energia
4690 kJ /
1121 kcal
Gordura
69 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
37 g
Hidratos de carbono
125 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cinnamon Rolls
3h
Guava Paste Cookies
45min
Coconut Cake
1h
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Classic Yellow Cake
1h 30min
Chocolate Eggs
2h 15min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1h 5min
Waffles
25min
Creamy Fruity Gelatins
7h 30min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Rainbow Cake
2h 10min
Kid-Size Pizzas
1h 20min