Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp sugar or malt powder (optional)
- 20 g fresh yeast, crumbled or 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp salt
Margherita topping
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing if needed
- 200 g mozzarella, cut into pieces
- 250 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 5 - 7 fresh basil leaves, torn into pieces, plus extra for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2543.8 kJ / 607.3 kcal
- Proteína
- 24.2 g
- Hidratos de carbono
- 74.1 g
- Gordura
- 25 g
- Gordura saturada
- 9.4 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 1106.4 mg
Receitas alternativas
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Pizza Margherita
2h 10min
Baked rice croquettes
1h 30min
Penne and vegetables
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Marble cake
2h
Butter biscuits
50min
Potato cakes
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Spaghetti carbonara
35min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18 Std. 30 Min
Aglio olio e peperoncino
35min
Strawberry chocolate calzones
1h 55 min
Milk bread (Challah)
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