Dispositivos e acessórios
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Preparação 5min
Total 2h
2 portions
Ingredientes
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
177 mg
Proteína
41 g
Energia
1681 kJ /
402 kcal
Gordura
5 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourishing Confinement Food
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Oil-free honey chicken wings
50min
Ginger sesame oil chicken
25min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Tomato-egg soup
20min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min