Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
TM6 TM5

Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce

4.8 (48 avaliações )

Ingredientes

  • 1800 - 2000 g kampung chicken (1 whole kampung chicken)
  • 1 tbsp rice wine
  • 1 tbsp salt, plus ¼ tsp for sauce
  • 40 g fresh ginger, cut in slices
  • 1500 g water
  • 20 g garlic cloves, plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
  • 20 g shallots
  • 20 g cooking oil
  • 70 g fresh chives, chopped
  • 30 g spring onions, chopped
  • 10 g fresh coriander, chopped
  • 45 g light soy sauce
  • 1 tsp toasted sesame oil

Nutrição
por 1 portion
Energia
2598 kJ / 621 kcal
Proteína
47 g
Hidratos de carbono
7 g
Gordura
44 g
Gordura saturada
12 g
Fibra
1 g
Sódio
1821 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas