![Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1091d1cda9010538b154255debc921fa/Derivates/9ffdef699c31336bd715ad32acb264af9ce0ddcd.jpg)
Versões compatíveis
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1800 - 2000 g kampung chicken (1 whole kampung chicken)
- 1 tbsp rice wine
- 1 tbsp salt, plus ¼ tsp for sauce
- 40 g fresh ginger, cut in slices
- 1500 g water
- 20 g garlic cloves, plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
- 20 g shallots
- 20 g cooking oil
- 70 g fresh chives, chopped
- 30 g spring onions, chopped
- 10 g fresh coriander, chopped
- 45 g light soy sauce
- 1 tsp toasted sesame oil
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2598 kJ / 621 kcal
- Proteína
- 47 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Gordura
- 44 g
- Gordura saturada
- 12 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 1821 mg
Receitas alternativas
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Ginger sesame oil chicken
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40 min
Stir Fried Whole Fish
20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Sweet and sour pork ribs
40min
Lemon Chicken
25min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min