Dispositivos e acessórios
Steamed Thai-style fish cakes
Preparação 20min
Total 45min
18 pieces
Ingredientes
-
oil for greasing
-
fresh kaffir lime leaves (see tip), stalks removed2 - 4
-
fresh green beans trimmed100 g
-
2 shallots, (approx. 40 g), cut in piecesspring onions (approx. 40 g), cut in pieces2
-
white fish fillets (e.g. cod, snapper, perch), cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste30 - 50 g
-
30 g coconut cream powder, diluted in 30 g of watercoconut cream60 g
-
egg white1
-
salt½ - 1 tsp
-
water1000 g
-
red fresh chilli thinly sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 3 pieces
Sódio
393.4 mg
Proteína
22 g
Energia
840 kJ /
202 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken garam masala
50min
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5min
Guacamole
10min
Hollandaise sauce
15min
Onion soup
1h 10min
Chopped vegetable salad
10min
Beef Rendang
2h 30min
Creamy mushroom soup
20min
Baguette
3h 45min
Basil pesto
10min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Green Curry Chicken
55min