Dispositivos e acessórios
Chilli mussels with thyme and tomatoes
Preparação 25min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mussels scrubbed, debearded1000 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh red bird's eye chilli deseeded if preferred1
-
olive oil1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white wine100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1125.8 mg
Proteína
41.5 g
Energia
1618.5 kJ /
385.3 kcal
Gordura
10.7 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mussels in coconut milk
25min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Bolognese sauce
40min
Beef rendang
1h 55min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Traditional cocktail sauce
5min
Asian-style mussels
30min
Chilli crab pasta
35min
Garlic prawns
25min