Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 eggs
- 500 g water
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 12 sprigs fresh coriander, stalks and leaves, cut into thirds
- 100 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp coconut oil
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into halves
- 400 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
- 200 g Brussels sprouts
- 2 tbsp tamari
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g fresh bean sprouts, plus extra for garnishing
- salt, to taste
- 2 tbsp roasted unsalted cashew nuts
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1128.5 kJ / 268.5 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 9.3 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 9.5 g
- Fibra
- 7 g
- Sódio
- 1152.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15 min
Broccoli salad
10 min
Cauliflower mash
25 min
Cheat's cauliflower fried rice
35min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Asian cucumber salad
10 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Miso coleslaw
20 min
Hommus dip
5 Min